Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pénteken FillHarMoni

Pénteken FillHarMoni Kultúra

A KultúrParkban július–augusztusban hét koncert, egy néptáncelőadás és 17 filmvetítés szórakoztatta a kultúrára vágyó közönséget. A Kónya Ádám Művelődési Ház rendezvénysorozata szeptemberben is folytatódik. Az újabb négy koncert mellett továbbra is lesznek szabadtéri filmvetítések, valamint számos vendégelőadásnak is helyet ad majd az ’56-os emlékpark.

A szeptemberre tervezett kon-certek sorát a FillHarMoni zenekar indítja 4-én, pénteken 18 órától. A FillHarMoni akusztikus projektet több más zenekarban játszó, tapasztalt és lelkes zenészek hozták létre, és először mutatkoznak be a sepsiszentgyörgyi közönségnek.

Hirdetés
Hirdetés

A zenekar alapítói: Opra Mónika szólista (Back in time, Lady and the tramps, HarMony) és Kertész János billentyűs (Lady and the tramps, Harmony stb.) A zenekar többi tagjával együtt – Kertész Huba (akusztikus gitár), Tóth-Györgybíró Apor (cselló) és Ráduly Zsófia (hegedű) – egy változatos, expresszív repertoárt hoztak létre, egy zenei időutazást a 20-as évek francia, magyar, illetve román zenéitől a spanyol zenén keresztül a felkavaró Fado-ig. A koncertekre az ülőhelyek száma korlátozott, mindegyik eseményre 200 jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 5 és 10 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a kulturális szervezőirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Az Outdoor Cinema programja is folytatódik, amelynek műsorát a Művész Mozi by Cityplex oldalán lehet követni. Ugyanakkor szeptember 16–19. között kerül sor a Filmtettfesztre, ugyancsak a KultúrParkban, de helyet kapnak majd a Tamási Áron Színház, az Andrei Mureșanu Színház, a Háromszék Táncegyüttes és a Cimborák Bábszínház előadásai is ugyanezen a helyszínen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük