Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nemzetközi drámatábor

A sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely augusztus 10–15. között szervezi meg az immár hagyományossá vált nemzetközi drámatábort. Az eseményre, amelyben egy szakmai, illetve egy személyiségfejlesztő-önismereti csoport vesz részt, 14 év fö­lötti fiatalokat várnak.

A helyszín egy Sepsiszentgyörgy környéki falu lesz. A tábor résztvevőinek mindössze az utazásukat, illetve a 30 lejes szervezési költséget kell fedezniük. Az étkezés tarisznyából történik, erről mindenkinek magának kell gondoskodnia.
A színház-szakmai csoportot Mucha Oszkár, az Osonó Színházműhely színésze, a Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozatának színészmesterség-tanára vezeti, míg a személyiségfejlesztő-önismereti csoport tagjai az Osonó társulatvezető-rendezőjével, Fazakas Misi színész-drámatanárral dolgoznak.
– A tábor célja egy olyan helyzet megteremtése, amely a drámajáték és a színház eszközei által egy intenzív létezés, a kommunikáció, valamint a közös gondolkodás és alkotás megtapasztalására sarkallja a résztvevőket – mondja Fazakas Misi.
A napi program hangsúlyos részét a műhelyfoglalkozások alkotják, amelyek közül két gyakorlati (délelőtt, délután) és egy elméleti (esti beszélgetések, vetítések) jellegű. A nap közös reggeli tornával és napindítóval kezdődik, az étkezések szintén közösen zajlanak.
A helyek korlátozott száma miatt egy jelentkezési lapot kell kitölteni, és elküldeni a tabor@osono.ro címre. A jelentkezési lap a társulat honlapjának (osono.ro) letölthető anyagok menüpontjában található. Határidő: július 25.
A táborban kizárólag olyan jelentkezők vehetnek részt, akik a tábor teljes ideje alatt jelen lesznek a foglalkozásokon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük