Felhívás!

Motorral érkezik a Mikulás

Motorral érkezik a Mikulás Kultúra

Motorral érkezik idén a Mikulás Sepsiszentgyörgyre, így örvendezteti meg a gyerekeket. Az ötlet egy helyi motorostól származik, aki hagyományt teremtene ezzel az akcióval.

December 5-én délután fél 6-kor Sepsiszentgyörgy főterére szán helyett motorbiciklivel érkezik a Mikulás, hogy megörvendeztesse a kicsiket. A felhívás szerint minden jelenlévő ajándékcsomagot kap tőle, és az eseményen körülbelül húsz helyi motoros vesz részt, akik karácsonyi égőkkel díszítik fel járgányaikat, és látványosan vonulnak be a főtérre.

Márk János ötletgazda Kanadában látott hasonló eseményt, és ezt honosítaná meg itthon is, hiszen sok motoros van, akik szívesen felvonulnak a gyerekek kedvéért. Mint mondta, nincs tudomása arról, hogy hasonló akciót szerveztek volna Romániában.

Az eseményen több Mikulás is felbukkan, és mintegy 600 édességcsomagot, szaloncukrot osztanak szét. A főszervező elmondta: idén ennyi ajándékot tudnak készíteni, de reméli, jövőben már sokkal többet. Az ajándékosztás előtt és után a karácsonyi égőkkel díszített motorokkal végigjárják a város főbb utcáit, ahol szintén szaloncukrot osztanak az arrajáróknak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások