Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kreatív arculatváltozás

Kreatív arculatváltozás Kultúra

Új élménnyel akarta meglepni a város közönségét Sepsiszentgyörgy Polgármester Hivatala, és a városimázs-iroda munkatársai azonnal jöttek is a jó ötletekkel. Hogy miről is van szó? A fejleményekről csütörtökön reggel egy ünnepre hangolt sajtótájékoztatón számoltak be a városházán.

Hirdetés
Hirdetés

Nem várt sikert aratott a város imázs-irodaáltal kezdeményezett felkérés, amely révén újszerű fényfestményekkel akarták díszíteni a város főterét. A Tamási Áron Színház homlokzatának rajzát minden óvodának, iskolának eljuttatták, arra kérve a gyermekeket, hogy arra szabadon rajzoljanak, fessenek, majd a kész műveket juttassák el hozzájuk.

Több mint 1000 gyermekrajzot hoztak be, sok szülő még külön bement, és kért gyermekének újabb maketteket, számolt be Barta Mónika irodavezető. Már csak az a kérdés, befér-e az adott időkeretbe a sok kedves rajz: december 20-án és 21-én 17.30-tól 21 óráig tart majd a vetítés, a homlokzaton kívül a színház többi részén is láthatók lesznek absztrakt fényjátékok.

Ezen kívül még a parkban felállított betlehemes, díszkivilágítást generáló tandem, illetve karácsonyi dekorációval díszített emlékfotó-keret, koncertek és vásár is várja a központban a városlakókat és látogatókat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük