Felhívás!

Képzőművészek téli tárlata

Képzőművészek téli tárlata Kultúra

Nem találkozott még a téllel a Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművészek Szövetsége télinek nevezett tárlata, de a karácsonyra készülődés jegyében péntek délután Ajándékot nyújtott át a szépet kedvelőknek – ugyanis ez a tárlatuk címe.

Lázár-Prezsmer Endre művelődésszervező a megnyitón Kosztolányi Dezső versével indította évértékelőjét, azt példázván, hogy a költészethez hasonlóan a valóságban is vannak ellentétek még az alkotócsoporton belül is.

Így az a gondolat is megosztja időnként őket, hogy kell-e egy közös vezérfonalra, témára fűzni a kiállított műveket, vagy mindenki saját belső indíttatásából fakadó alkotásokkal szerepeljen a tárlaton. Végül mégiscsak az egység mellett döntöttek, Lázár Endre pedig további ajándékokat is hozott a csoportnak: a verseken kívül egy kisfilmet, Oláh Katalin és Csukás Sándor Ajándék című alkotását.

Oklevelekkel is megköszönte minden tag művészet és szövetség iránti elköteleződését: így Fábián Gizella, Stancu Margit, Para Mária, Balogh Klaudina, Cotoara Aranka, Gábor Antónia, Kese Terézia, Kádár Erzsébet, Deák Károly, Tóber László, Váncsa Sándor, Kovács Béla, Gyimesi Nagy András, Nemes Emil, Török Béla és Zólya Katona József vehette át az elismerést jelentő dokumentumot.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások