Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Adventi vásár Kovásznán

Adventi vásár Kovásznán Kultúra

Pénteken a kovásznai művelődési ház Ignácz Rózsa-termében tartotta meg adventi vásárát a Boldog Apor Vilmos Gyermekvédelmi Központ. Ugyanakkor kulturális műsorral is kedveskedtek támogatóiknak.

Hirdetés
Hirdetés

A szokásos adventi vásáron ezúttal is az otthon lakói által készített mézeskalácsokat, üdvözlőlapokat vagy épp a Hangfoglalás nevű zenekaruk lemezeit vásárolhatták meg a lelkes támogatók. Érdeklődőből nem volt hiány, hiszen majdnem zsúfolásig megtelt a terem, többek közt Gyerő József, kovásznai polgármester is megjelent a karitatív eseményen. – Az otthon lakói egész évben élvezték az önök szeretetét, figyelmességét – mondta Kolozsi Noémi otthonvezető.

– Jól esik, hogy néha bejönnek hozzánk egy-egy cipővel, ruhadarabbal, édességgel. Élelemből sosincs hiány nálunk, hiszen önök mindig ráéreznek arra, mikor mire van szükségünk. Leginkább köszönjük a sok mosolyt, bátorító szót, kedvességet, amivel mellénk álltak. Jó dolog, hogy tudjuk: van, akikre számíthatunk. Az est folyamán fellépett az otthon Juniton, Sicton, Hangshowrock zenekara, karácsonyi dalokat énekeltek a bentlakók, fiatalok pedig modern táncokat mutattak be.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük