Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Karácsonyváró est

Karácsonyváró est Kultúra

Hétfőn, december 23-án este a baróti művelődési házban Karácsonyváró est címen tartottak integratív csengettyűs koncertet a sajátos nevelést igénylő, fogyatékkal élő baróti gyermekek és felnőttek.

Hirdetés
Hirdetés

A hétfői koncertet sajnálatosan kevesen tartották érdemesnek megtekinteni, mint azt Zsombori Csaba, az előadás műsorközlője meg is jegyezte, „valószínűleg az embereknek ilyenkor annyi egyéb dolguk van, hogy nem érnek rá ezekre a gyerekekre is szentelni kevés figyelmet, szeretetet”.

Gáspár Krisztina április óta minden szabadidejét arra fordítja, hogy a speciális nevelést igénylő gyermekekkel és felnőttekkel foglalkozzon (a legfiatalabb 4 éves, a legidősebb 59). Célja az, hogy helyzetüket elfogadtassa az egészséges emberekkel, a társadalommal.

– A csoportba egészséges gyerekeket is bevonok, épp azért, hogy szokják meg az együttlétet a speciális nevelést igénylő gyerekekkel, akikre később, felnőtt korukban így biztosan nem fognak mutogatni, mert lelkükben ott lesz a befogadás készsége – nyilatkozta lapunknak az előadás után.

Szívesen végzi mindezt, a legnagyobb köszönetet munkájáért pedig éppen tőlük, a speciális nevelést igénylőktől kapja, akik azt mondják, megváltoztatta életüket ez a foglalkozás, a zene, az éneklés.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük