Felhívás!

Hollandiai színpadon

Hollandiai színpadon Kultúra

Április 6–13. között hollandiai jutalomkirándulásra utaztak a romániai United by Music Alapítvány által Sepsiszentgyörgyön első ízben megszervezett fogyatékkal élők tehetségkutatójának első helyezettjei, és több más országbeli társukkal minden este felléptek a sliedrechti Lockhorst Terem színpadán.

Amint azt lapunknak Olcsvári Tünde, a mozgalmat elindító és támogató Diakónia Alapítvány munkatársa, a holland mintára megalakult hazai United by Music Alapítvány elnöke elmondta, április 6-án utazott el a tízfős delegáció Dordrecht városába. A szentgyörgyi döntőn megosztott első helyezést elérő, bölöni Borzos Beatrice és a medgyesi Moldován Ramona, a szintén medgyesi Micu Ionel és a marosvásárhelyi Nyikó Anetta kapta meg a lehetőséget, hogy naponta felléphessen a hollandiai United by Music mozgalom számos támogatója, partnere előtt. A rendezvényen orosz, koreai, magyarországi és a holland alapítvány által mene­dzselt három ottani együttessel szolgáltattak műsort.

– A hangulat nagyon jó volt, a szálláson mindennel elláttak, de az ismerkedés, kapcsolatépítés kedvéért együtt reggeliztünk és ebédeltünk a többiekkel. Ugyanakkor városlátogatás is belefért a programba – számolt be Olcsvári Tünde.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások