Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Filmpályázat diákoknak!

Filmpályázat diákoknak! Kultúra

Rövidfilm-pályázatot hirdet a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház Kovászna megyei IX–XII. osztályos diákok számára.

 

Tamási Áron Rendes feltámadás című novellája alapján készült filmes munkával lehet jelentkezni arra a rövidfilm-pályázatra, melyet névadója születésének 125. évfordulója alkalmából hirdet meg a Tamási Áron Színház.

„Nincs profi kamerád, de van egy jó ötleted? Minket az érdekel! Forgasd vagy forgassátok le a rendelkezésre álló eszközökkel – okostelefon, fényképezőgép, kamera –, és küldjétek el nekünk!” – áll a felhívásban.

Egyénileg vagy háromfős csoportokban lehet jelentkezni a pályázatra 3–5 perces némafilmmel, filmesszével vagy 3–15 perces játékfilmmel. A beküldött pályaművek elején fontos feltüntetni a film címét, a végén pedig valamennyi alkotó nevét.

A pályamunkát MP4-es formátumban, HD (1920×1080 pixel) felbontásban WeTransfer vagy MyAirBridge fájlmegosztó segítségével legkésőbb 2023. május 1-ig kell elküldeni az office@tasz.ro e-mail-címre. A kísérőszövegben kérik feltüntetni az elérhetőséget is!

A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri fogja elbírálni. A díjkategóriákról és a közönségdíj odaítéléséről a zsűri dönt majd, a legizgalmasabb rövidfilmek a sepsiszentgyörgyi Művész Moziban mutatják be.

A pályázattal kapcsolatosan a 0744 135 200-as telefonszámon lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük