Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fiatalok a fiatalokért

A Szent György Napok Ifjúsági Udvarát, mely idén a dohánygyár kertjében kap helyet, több egyesület szervezi az ifjúsági irodával karöltve. A fiatalokat megszólító programok több mint tíz éve részei a városnapoknak, a Háromszéki Ifjúsági Tanács és Ecou Tineret egyesület kezdeményezésére váltak a program részévé.

Hirdetés
Hirdetés

A HÁRIT három fontos programmal színesíti az Ifjúsági Udvart, egy ifjúsági kerekasztal-beszélgetéssel, egy izgalmas előadással, melynek „szereplői” rendőrök, életmentők és tűzoltók, valamint a jól ismert Saint George’s Got Talent (SGGT) tehetségkutatóval.

– A programjainkat fiatalok szervezik fiataloknak, éppen ezért idén a lehető legszínesebb kínálattal próbáljuk megszólítani a sepsiszentgyörgyi és a környékbeli ifjúságot – tudtuk meg Colț Alice programfelelőstől, aki hozzátette, kiemelten fontos idén is az SGGT, amely az évek során szinte hagyománnyá nőtte ki magát az Ifjúsági Udvarban. Ezt első alkalommal 2013-ban szervezték meg a híres America’s Got Talent mintájára, és az idei a nyolcadik kiadása lesz.

Minden évben többen és többen lépnek színpadra a vetélkedő során, és a jelentkezők elmondása szerint az a legnagyobb nyeremény számukra, hiszen lehetőséget kapnak arra, hogy nagy közönség előtt mutassák meg magukat. Az idei verseny előválogatóját pénteken, április 29-én tartják 17.30-tól, a döntőre pedig május 1-én 20 órától kerül sor. A szervezők még mindig várják a jelentkezőket a https://forms.gle/8oHSExpuiH1ELmYo8 linken.

Az Ifjúsági Udvart amúgy április 29-én nyitják meg a város a főterén, majd a szervezők ígérete szerint benépesítik a dohánygyár udvarát, ahol egy fergeteges Color Partyval is készülnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. április 20., 10:49
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Valaki számoljon be a hétvégi „nagysikerű” empty buliról is, ahol az izzadtságszag mámorától megrészegülve csapathatták a fiatalok… életveszélyes volt.

  • User
    Dátum: 2022. április 21., 10:14
    ÉRTÉKELÉS: 5

    megvan a Szentgyorgynapi program is ami hat eleg gyengusra sikeredett szerintem. Ezt majd a vasarban eleg nagyszamban becsusztatott bovliarusok koronazzak meg. A kezmuvesek 8-10 eve is latott minden evben kirakott egyes targyaik es ujak is lesznek mint minden evben. Miccs sor es nagy hangzavar fust jellemzi eroltetetten a varosnapokat. Az elemet arusito arusok meg kezet mosni ez ido alatt nem fognak mert nincs ahol arrol nem gondoskodnak. Igy lathatunk a vecezes utan visszamenve kalacsot dagasztokat mert nincs ahol kezet mossanak. A haveri korbe tartozo oszlopos tagok a fo helyet megint megkapjak a villanyfogyasztas meg egyseges akinek nincs eladasa is fizeti mas meg nagyot kaszal annak ellenere hogy sokat fogyaszt de ugyanannyiert.