Felhívás!

Bulizz a 80-as, 90-es évek sztárjaival!

Ma este a húrok közé csap Thomas Anders (ex-Modern Talking), és ezzel megkezdődik a három nap és három éjjelen át tartó retrófesztivál az oltszemi Mikó-kastélyban. A diMANSIONS-on jó páran felvonulnak azok közül, akik a 80-as, 90-es években meghatározták a világ könnyűzenéjét.

Pénteken fellép még Mirabela Dauer, a Massaoke, a Hermes House Band, Lou Bega, szombaton a helyi Musicum, a Bosquito, az Inner Circle, Tania Evans, a Turbo B ex SNAP! és Dr. Alban koncertezik. A fesztivál zárónapján a rock lesz a menő: a Coco után The Dire Straits Experience és a Compact B szórakoztat. Ugyanezen a napon lép fel az anyaországi Karthágó és Reckless Roses.

A fesztiválra érkezőket három különböző zenei színpad várja: a Kayam Stage, melynek koncertterét óriássátor fedi, az Ursus Stage és a Silent Disco. Utóbbi valódi különlegességnek számít, hiszen ott – a helyszínen megkapott fülhallgatók segítségével – mindenki maga választhatja ki, milyen zenére szeretné átbulizni az előtte álló éjszakát. A rendezvényen széles étel- és italkínálat, kialakított parkoló várja a fesztiválozókat.

Az eseményre buszjárat indul Sepsiszentgyörgyről a Lábas Ház elől, amely megáll az Olt-negyedi volt söröző előtt (pénteken 17 és 18 órakor, szombaton és vasárnap 13 és 18 óra között óránként, visszafelé mindhárom nap 0.30, 1.30, 2.30-kor – jegyár 4 lej); Kézdivásárhelyről (a New Fashion elől mindhárom nap 17 órakor, visszafelé 1.30-kor – jegyár 15 lej); Csíkszeredából és Brassóból. Belépők online vásárolhatók a iaBilet, az Entertix és a Myticket oldalakon, illetve személyesen a megyei turisztikai irodában. További részletek a www.dimansions.ro honlapon.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. június 17., 21:52
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Nagyon vagány volt minden kivéve az,hogy a Karthágo együttessel egy időben lépett fel a Compact B, így akik mindkettőt megszerették volna hallgatni választhattak.Disznóság volt ez a javából mert sem előtte sem utána nem volt egyszerre két koncert és sajnos van sejtésünk miért zavarták meg ily módon a Karthágó nagyon szép koncertjét.