Felhívás!

Buli Goran Bregoviccsal

Buli Goran Bregoviccsal Kultúra

Az egyik Kovásznai megyei román lap tulajdonosa, Daniel Șanta csütörtökön sajtótájékoztatón osztotta meg húsz éve dédelgetett álma megvalósításának néhány fontosabb részletét. A koncertet a legjelentősebb háoromszéki kulturális eseményként aposztrofálta.

A lap 15 éves fennállásának alkalmából, magántőke bevonásával szervezendő egész délutános műsort június 15-re időzítették a szentgyörgyi stadionba. Goran Bregovic és zenekara mellett más előadókra is számítanak, több kísérőprogramot, tűzijátékot is terveznek. Az eseményt régiós szinten reklámozzák, remélhetőleg a gazdasági-turisztikai hozadéka sem lesz elhanyagolható – fejtette ki Daniel Șanta, aki Grubisics Leventével szövetkezett annak szervezői tapasztalatára számítva.

Bregovic jelenleg a Three letters from Sarajevo albumával turnézik Európában, többek között Bukarestben is fellép márciusban, nyáron viszont csak Szentgyörgy kedvéért tesz romániai kitérőt. Ötezer álló- és 1800 ülőjegy eladását tervezik, főként a myticket.ro és az entertix.ro oldalakon, az early bird jegyárak – 60, 90, illetve 160 lejért – április 15-ig érvényesek. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.