Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Tekeparádé Kézdin
A vendég Jászvásári CFR esélyeshez méltó, magabiztos győzelmet aratott az A-osztályos tekebajnokság 8. fordulójában Kézdivásárhelyen. A KSE-pályán lebonyolított találkozón a bajnoki tabella második helyét elfoglaló moldvaiak biztos kézzel döntögették a bábukat, de a házigazda céhes városbeliek sem vallottak szégyent. A vendégektől kitűnt az árkosi Veres Gyula 532 döntött fával, míg a hazaiak legjobbja Ciocan Flavio volt 523-mal. Végeredmény: Kézdivásárhelyi SE – Jászvásári CFR Olimpia ACB 1-7 (2894-3187). KSE: Harai János 504, Ciocan Flavio 523, Bögözi József és Kiss György 445, Elekes Sándor 422, Várdó Olivér 483, Péter István 517. A bajnokságot a hibátlan Kolozsvári CFR vezeti 12 ponttal, megelőzve a 10 pontos Jászvásárt, míg az újonc Kézdivásárhelynek eddig nem sikerült pontot szereznie. 

Egy ötödik hely
Aradig utaztak a siker reményében a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozói, hogy az U18-as korosztályú országos döntőben megméretkezzenek. A Veres László irányította alakulat legjobb eredménye Norocea Andra (44 kg) nevéhez fűződik, aki ötödik helyen végzett az erős mezőnyben. Péter Brigitta (63 kg), Gondos Réka (70 kg) és Kocsis István (66 kg) nem ért el helyezést. 

Kettős győzelem
A Sepsiszentgyörgyi ISK ifjúsági 2-es és ifjúsági 3-as lánykézilabda-csapatai jó csapatmunkával magabiztos győzelmeket arattak hétvégén a korosztályos országos bajnokságokban. A Vida Attila irányította ifjúsági 2-es együttes 21-16-ra lépte le a Brassói Dinamo ISK-t, negyedik sikerét érve el a sorozatban. A keret: Popica Elena, Balló Brigitta, Veres Kriszta, Imre Szende, Rendi Melinda, Csákány Nikolett, Költő Kincső, Kovács Petra, Földes Timea, Józsa Noémi, Demeter Maria, Radu Oana és Chirvase Cătălina.
A Szerző Árpád edzette ifjúsági 3-as lányok vasárnap 22-16-ra diadalmaskodtak a Tricolorul Breaza felett. A csapat: Szász Gabriella, Popica Elena, Török Hanna, Szabó Boglárka, Veres Kriszta, Némethy Adrienn, Boros Kriszta, Bartos Anett, Bârlă Riana, Balló Andrea, Demeter Maria, Bedő Éva, Banu Andra, Radu Oana, Unguraș Delia, Enache Bianca és Modoacă Antonia.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük