Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az esküvőipar legjobbjai

Hétvégén, azaz szombaton és vasárnap a Szent György-palotában mutatkoznak be azok a szolgáltatók, akiket egyébként összegyűjteni igen nagy fáradságába kerül egy házasulandó ifjú párnak. Ezúttal minden és mindenki egy helyen lesz, lehet ismerkedni, tárgyalni, szerződni, de lehet szemet legeltetni és tájékozódni is, időben felkészülve akár más alkalomra is.

A 2016-ban, a városi sportcsarnokban megrendezett esküvőexpó után kapott visszajelzésekre reagálva a szervezők új időpontban, új helyszínen szervezik meg az esemény újabb kiadását. Zömében a Weddingers néven futó csoportosulás tagjai állítanak ki, vagyis azok a szolgáltatók, akik az idő elteltével igen szép számban csatlakoztak a közös bemutatkozást kezdeményező fotósokhoz. Ezt kérte a piac: ha már adott a fotós, akkor dekoratőrt is ajánljon, de hátha ismerne egy videóst is… „Ki a menyasszonyok fodrásza, sminkese? Elérhetőséget kérek, de az ékszert, tortát hol lehet a legnagyobb választékból a legjobb áron beszerezni? – az ügyfelek ilyennemű kérdéseire „válaszként” alakult ki a több mint harmincas létszámúvá nőtt Weddingers csoport.

A Szent György-palotába több mint negyven kiállítót várnak, hiszen az igazoltan hiányzók (értsd: éppen dolgozók) pótlására, illetve hogy valóban minden terület le legyen fedve, a körön kívülről is hívtak vállalkozókat, hogy az érdekeltek mindent el tudjanak intézni egy kalap alatt. Annyi bizonyos, az árak tükrözik azt is, hogy a kiállítók sokat fektetnek a korszerű technikákba, trendkövetésbe, szakmai képzésekbe, jó alapanyagokba, hogy tökéletes megelégedésére szolgáljanak megrendelőiknek. Természetesen lesz menyasszonyiruha-parádé, smink-, frizura-, ékszer- és táncbemutató is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük