Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Kedd 16:45 Raya és az utolsó sárkány, am. animációs kalandfilm, vígjáték, r. b., 17:00 Raya és az utolsó sárkány, m. b., 19:15 Halálos iramban 9., am. akciófilm, krimi, m. b., 19:30 Sokkal több, mint testőr 2., am. akcióthriller vígjáték, r. f.

TUDÁSTÁR

Június 29-én, kedden 18 órától a Vigadó Művelődési Házban dr. Turóczi Ildikó tart előadást A szépség és a szörnyeteg a humanitárius munkában címmel.

KÖNYVBEMUTATÓ

Sepsiszentgyörgyön a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében ma 18 órától József Álmos bemutatja Kisgyörgy Tamás Munkamániás voltam című könyvét. A kötet azon munkák vonulatába tartozik, amelyek az elmúlt években Sepsiszentgyörgy és Háromszék közelmúltjának egy-egy szeletét, meghatározó történéseit elevenítették fel. A rendezvényen legtöbb 60 személy vehet részt, kötelező a maszkviselés és a távolságtartás. A helyek elfoglalása az érkezés sorrendjében történik.

CSOMA-NAPOK

Július 1–3. között rendezik meg a Kőrösi Csoma Sándor Napokat, illetve azon belül: a Kőrösi Csoma Sándor – Az idők arcai című tudományos konferenciát. Ott mutatják be a Kőrösi Csoma Sándor – Sorskérdések című kötetet is. A konferencia színhelye: Csomakőrös – Debreczi Panzió. Jelentkezési e-mail-címek: fradieva@yahoo.com és demeseva56@gmail.com.

IRODALOMÓRA A VARÁZSHEGYEN

Uzonkafürdőn ma Reisinger János Babits, a szabadító; Egyed Emese:Ismeretlen ismerősök; Magyary Ágnes: A főügyész – Katona József: Bánk bán, Lukáts István, az erdővidéki romantikus papköltő; Visky András Hogyan értelmezi testünk a szöveget? Mire taníthat meg bennünket a színház? című előadásai hangzanak el. A helyek száma korlátozott. Érdeklődni a 0742.760.962-es telefonon vagy az egyedagneserika@gmail.com e-mail-címen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük