Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

SZABADTÉRI FILMVETÍTÉSEK

Sepsiszentgyörgyön az ’56-os emlékparkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán) ma 21.30-tól (esőnap: augusztus 1., szombat 21.30) Valami Amerika 3. Jegyeket 10, illetve 5 lejes áron a Művész mozi jegypénztárában lehet váltani hétfőn, szerdán és pénteken 12–20, kedden, csütörtökön és esőnap esetén 14–22 óráig.

HITÉLET

A sepsiszentgyörgyi Gyár utcai plébánián man 18 órától a betegekért, pénteken 18 órától az elhunytakért tartanak közös szentmisét.

KULTÚRPARK

Holnap 19 órától különleges koncertre kerül sor a KultúrParkban: hiszen két teljesen különböző zenei világhoz tartozó formáció hangolódik össze egy közös projektben, a The Crazy Plumbers és a Voces nőikar. A rockabilly-psychobilly zenét játszó The Crazy Plumbers első lemeze 2015-ben jelent meg 8 Beers címmel. Saját szerzeményeik mellett olyan klasszikusnak számító előadók dalait is feldolgozták, mint Johnny Cash, Gene Vincent, Eddie Cochran, Carl Perkins vagy Elvis Presley. A háromtagú együttes ezúttal a Voces nőikarral egészül ki, akik színes repertoárját nemcsak az országban, de Prágában, Szardínia szigetén és Portugáliában is érdemben részesíti a közönség. A közös produkció látványban és hangzásban is egyediséget nyújt a kevés, rockabilly stílusú zenét játszó előadók sorában.

A koncertre a kedvezményes jegyek 5, a teljes árú jegyek 10 lejbe kerülnek. Ezeket a kulturális szervezőirodában lehet megvásárolni a Szabadságtér 1. szám alatt hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra, pénteken 9 és 13 óra között, valamint a helyszínen a koncert előtt egy órával.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük