Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:00 19:00 Dokumentumfilm a romákról, beszélgetés az alkotókkal, 16:30 Az oroszlánkirály – am. családi kalandfilm, 118 perc, 3D – román felirattal, 18:45 Ebgondolat – am. vígjáték, dráma, 109 perc – r. f., 19:15 Pompon klub – an. vígjáték, 90 perc – r. f., 20:45 Lajkó, cigány az űrben – magyar fekete komédia, 90 perc – r. f., 21:00 A bűn királynői – am. krimi-dráma, akciófilm, 102 perc – r. f.

 

ELŐADÁS

A kálnoki művelődési otthonban augusztus 28-án, szerdán 19 órától a Rozsályi Színjátszó Társulat előadja a Csalafinta hozomány című parasztkomédiát. A belépőkből befolyt összeg a Kálnoki Unitárius Egyházközség paplakjának tetőfelújítását segíti.

 

MANUS

Ma  17-től dokumentumfil-vettés a Művész Moziban, 19-től a Független Színház (Magyarország) Selejtesek c. előadása a Szimpla Kávézóban, 21-től játékfilm-vetítés a Művész Moziban.

 

TÁRLAT

Nyolc jeles kortárs, hazai és moldovai köztársaságbeli művészeti akadémiákon diplomázott képzőművész állít ki az Árkosi Kulturális Központban, megnyitójuk szerdán 18 órától lesz a sepsiszentgyörgyi Bástya-házban (Olt utca 6. szám).

 

PULZART

Elkezdődött a 7. pulzArt kortárs művészeti fesztivál előadásaira szóló jegyek árusítása a sepsiszentgyörgyi kulturális szervezőirodában és a www.biletmaster.ro webáruházban. A négynapos, szeptember 19–22. között megrendezésre kerülő rendezvény kínálata igyekszik lefedni a művészeti ágak nagy részét. Tegnaptól nyolc belépős programpontra lehet jegyet váltani, ezek ára 10 és 30 lej között mozog.  A diákok és nyugdíjasok 50%-os kedvezményben részesülnek, viszont a kedvezményes jegyek kiváltása csak személyesen lehetséges a hétfőtől csütörtökig 9–16, péntekenként pedig 9–13 között nyitva tartó kulturális szervezőirodában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük