Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.30 Mia és a fehér oroszlán (fr. családi film, dráma); 16.30 A Lego kaland 2. (am.–dán–kan.–norv. animációs kalandfilm); 18.30 Anyám és más futóbolondok a családból (magy. dráma); 18.30 Két királynő (ang. történelmi film); 20.45 Mindenki tudja (sp.–fr.–ol. misztikus thriller); 20.45 The Upside (am. vígjáték).

ZENE

Február 22-én 10 és 12 órától a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházban, a Leckehangversenyek következő felvonásában a népi, illetve a reneszánsz kultúra mezsgyéjére kalauzolja az érdeklődőket dr. Filip Ignác narrátor. Jegyár: 6 lej.

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától a Tamási Áron Színház kamaratermében Pintér Béla Kaisers Tv, Ungarn című előadását játsszák (rendező: Porogi Dorka).

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 18 órától az Uzoni Erdélyi Lajos Könyvtár előadótermében dr. Székely Zsolt bemutatja Felsőháromszék településfejlődése az őskortól a 17. századig című tanulmánykötetét.

KABARÉ

A marosvásárhelyi Gruppen-Hecc társulat pénteken 19 órától a baróti művelődési házban; február 23-án, szombaton 17 és 20 órától Sepsiszentgyörgyön, a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében; február 24-én, vasárnap 16.30-tól és 19 órától Kovásznán, a művelődési központban játssza Nem vagyok egészen 100-as című előadását.

TÁNCHÁZ

Február 22-én, pénteken 20 órától táncház lesz a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncstúdióban. Melles Endre és Ádám Júlia Küküllő menti táncokat, Erőss Judit énekeket tanít. Muzsikál a Heveder zenekar és a Folker együttes. A belépés ingyenes, a résztvevőknek váltócipőt kell hozniuk.

ELŐADÁS

Az Erdélyi Kárpát-Egyesület háromszéki osztályának Kisbakancs-csoportja ma 18 órától vetített képes előadást tart a tavalyi kirándulásokról a sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotájának dísztermében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük