Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

ELŐADÁS

* A László Kálmán Gombászegyesület szervezésében ma 18 órától vetített képes előadást tartanak a szarvasgombákról és a tavalyi gombásztáborról, melyre szeretettel várnak minden természetkedvelő családot.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

* Nászta Katalin egykori sepsiszentgyörgyi színművész két könyvét (Thália erdélyi napszámosai interjúkötetet a Tinta Kiadó gondozásában, valamint az Ének az élőknek verseskötetet) mutatja be Cseke Gábor költő, író, közíró ma 18 órától a Háromszék Táncegyüttes stúdiótermében, kedden 18 órától a Vigadó első emeleti dísztermében. A szerzővel Szebeni Zsuzsa és Czegő Zoltán beszélget.

 

TORTOMA

Április 17-én, kedden 19 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében bemutatják B. Kovács András Ócskavasként mérték ki. A székelyföldi magánosítás csődje című könyvét. A szerzővel Kisgyörgy Tamás, a Charta Kiadó igazgatója beszélget.

 

ZENE

Ma 19 órától Paganinitől Piazzolláig címmel Costin Soare gitáros ad koncertet az Árkosi Kulturális Központ koncerttermében (Bástya-ház, Olt u. 6). Egy jegy ára 10 lej.

TÁNC

* A Háromszék Táncegyüttes április 17-én, kedden 19 órától a Mundruc című táncszínházi előadását játssza a Háromszék Táncstúdióban. Rendező-koreográfus: Könczei Árpád.

* A Maros Művészegyüttes a Szép Palkó című gyerekelőadásával április 17-én és 18-án Sepsiszentgyörgyre látogat, 10 és 12 órától lesz látható a Tamási Áron Színház nagytermében.

 

REFLEX4

A Reflex fesztivál szervezői felhívják a nézőik figyelmét, hogy a május 7-i Songs of Lear című előadás kezdő időpontja 18 óra. Kérik, akik erre a dátumra vásároltak jegyet, ellenőrizzék, és javítsák a jegyen szereplő időpontot 18 órára. Az előadásra a központi jegyirodában, illetve a www.biletmaster.ro honlapon válthatók jegyek.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük