Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:00 Pirula panda, magyarul beszélő, amerikai-kanadai, 3D-s, animációs kalandfilm, 16:45 Halcsont, román feliratos bolgár-román, fantasztikus dráma, 18:00 Párhuzamos anyák, román feliratos, spanyol filmdráma, a filmvetítés után Tamás Dénes íróval, Lázár-Prezsmer Endre programfelelős, moderátor beszélget, 18:45 Belfast, magyar feliratos angol filmdráma, 20:45 Szenvedélyes szomszédok, román feliratos, spanyol filmdráma, vígjáték, 21:00 Az elveszett város, román feliratos, amerikai romantikus akció, vígjáték.

SZÍNHÁZ

Az M Studio mozgásszínház április 8-án, pénteken 19 órától az Are we human or are we dancers? című előadását játssza a Háromszék Táncstúdióban.

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes A világhírű Redever című előadásával ma 11 órától Nagyajtán a művelődési házban (jegyek a helyszínen válthatók); április 8-án, pénteken 10 és 12 órától Baróton, a művelődési Ház nagytermében vendégszerepel (jegyek a helyszínen vásárolhatók 10–16 óráig vagy előadás előtt egy órával, helyfoglalás a 0740 780 353-as telefonon).

GITÁRKONCERT

Ma 18 órától az Árkosi Kulturális Központban rendkívüli gitárkoncerten fellép az Alexandra Petrișor és Dragoș Horghidan alkotta Duo Kitharsis. Egy jegy ára 20 lej. Jegyeket előre is lehet vásárolni a központ székhelyén (Olt u. 6.) naponta 9–15 óráig (telefon: 0267.373.651).

KÖNYVBEMUTATÓ

Pénteken 17 órától Erdőfülében, az I-IV. osztályos iskolában, illetve 19 órától Olaszteleken, ugyancsak a helyi iskolában, Kisgyörgy Zoltán geológus-újságíró (Sepsiszentgyörgy), Erdővidék és Székföld, valamint Alsó-Háromszék című útikönyveit mutatja be. A szerző köteteit, illetve a baróti Tortoma Kiadó más kiadványait a helyszínen meg lehet vásárolni.

SZAVALÓVERSENY

A Háromszéki Népfőiskola Egyesület és a Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet a Petőfi-év jegyében szavalóversenyt hirdet a magyar költészet napján, április 11-én, 17 órától a kézdivásárhelyi Erzsébet-teremben. Jelentkezni előzetesen a 0757.958.868-as telefonszámon, Biró Erikánál lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük