Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában Külföld

A trikolor bundájú Georgie a Skót-felföld határán lévő Loch Lomondnál vakációzott gazdáival 2008-ban, ám nyoma veszett, amikor a család hazaindulni készült a Greater Manchester megyei Rochdale-be – olvasható a The Guardian című brit napilap online kiadásában.

Hirdetés
Hirdetés

Daiesék tűvé tették a kempinget a macskáért, ám végül Georgie nélkül indultak haza, remélve, hogy a mikrocsippel ellátott, hároméves állatot megtalálja majd valaki.

Georgie a táborhely közelében töltötte az elmúlt 12 évet, ahol a kemping személyzete és a nyaraló turisták etették, gondoskodtak róla.

Miután a területet is elérték a koronavírus-járvány miatti szigorítások, a táborhely egyik alkalmazottja befogta a macskát, amelynek mikrocsipje elárulta, hogy az állat Rochdale-ből származik.

„Megszakadt a szívünk, amikor Georgie nem jött velünk haza a Loch Lomond-i nyaralás utolsó napján. Csodálatos meglepetés volt hallani, hogy nemcsak jól van, hanem a jelek szerint remekül érezte magát a kempingezőkkel” – idézte fel Amy Davies, a macska gazdája.

Davies ugyanakkor elmondta, nem tudják magukhoz venni Georgie-t, mivel van egy kilencéves macskájuk és félő, hogy a két állat nem jönne ki jól egymással.

Georgie jelenleg a glasgow-i állatörökbefogadó központban van, amelynek munkatársai csendes, nyugodt otthont keresnek neki.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. augusztus 7., 12:39
  ÉRTÉKELÉS: -1

  bravo ujsagiro urakakik szeretik az allatokat .ez a csodalatos artcol szivet szuro.ROMANIA LEGJOB
  ujsgjato rlvarhao.
  ISTEN MAGUKAL az idegen

 • User
  Dátum: 2020. augusztus 7., 13:42
  ÉRTÉKELÉS: 9

  De megsem probaltak,hogy valojaban kijonnenek-e egymassal!!!Nekem is eltunt par eve egy macskam,azota van mas de ha valaki szolna,hogy megtalaltak es eletbe van rogton szaladnek elhozni ot es nem azon tunodnek,hogy kijonnek-e vagy sem a jelenlegivel.Meg mai szent nap is ha egy olyan szinu macskat latok keresem a jeleit a foltokon,hogy nem-e vajon a mienk.Megoldast lehet talalni mindenre.