Felhívás!

Elégedetlen volt a gyártó hozzáállásával, felgyújtotta 150 ezer eurós Mercedesét

Elégedetlen volt a gyártó hozzáállásával, felgyújtotta 150 ezer eurós Mercedesét Külföld

Mikhail Litvin orosz vlogger vásárolt egy Mercedes-AMG GT 63 S modellt egy kereskedésből. A gyönyörű, négyajtós coupé azonban rengeteg bosszúságot hozott számára, ezért úgy döntött nem mindennapi módon válik meg tőle.

Miután az autó állandóan lerobbant, Litvin a kereskedéshez fordult. A hírek szerint öt alkalommal is visszavitte a kocsit, a szervizben azonban különböző kifogásokkal álltak elő, hetekig csak parkoltatták a járművet anélkül, hogy megjavították volna a hibát.

Litvin ezért úgy döntött, pokolian erős üzenetet küld a kereskedésnek. Az orosz youtuber Mercedesével kigurult egy szántóföld közepére, lehúzta az összes ablakot, majd kinyitotta a csomagtartót, melyben benzineskannák sorakoztak. Litvin kipakolta az összeset a mezőre, majd teátrálisan locsolni kezdte az üzemanyagot az autóra – még a belső térbe is jutott a naftából.

Ezt követően a kocsitól elegendő távolságra húzott egy benzincsíkot, egy hordozható sütőn grillezett magának néhány kolbászt, falatozni kezdett, egyszer csak maga mögé dobta az öngyújtóját, és várta hatást. Miután semmi nem történt, még két-három alkalommal nekifutott a gyújtogatásnak, mire a mező növényzete lángra kapott.

A tűz hamar elérte a Mercedest is, az AMG GT 63 S pedig perceken belül teljesen leégett. Litvin egy zöld színű Zaporozsec ZAZ 968m volánja mögött próbálta elhagyni a tett helyszínt, a legendás autót azonban be kellett tolni, másképp nem volt hajlandó elindulni.

A 20 éves Litvinnek 15 millió követője van a közösségi médiában.

(alapjarat.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. október 27., 22:16
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Primitív nagyképű balkáni barom!
  20 millió követő…..a fiatalság egyebet sem tud! A muki a Merci kirendeltséggel kellett volna normálisan felvegye a kapcsolatot! Mindenre van megoldás! Igaz sok kereskedő csak addig komál a vevővel amig eladja a portékát, utána le sem tolja a vásárlót!
  Ez sokba került valakinek!

 • User
  Dátum: 2020. október 28., 11:40
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Azert az sem semmi,hogy a csomo benzines kannat a mezobe szet dobalta.Hol vannak a kornyezet vedok???Meggyujt egy vagyont ero autot ami azert tolas nelkul mukodott, aztan elmegy a helyszinrol egy rossz tragaccsal.Valami baj azert nyakon felul is volt a palival es ,hogy ennyi kovetoje akadt……no comment.