Felhívás!

Projektkezdési közlemény – a sepsikőröspataki Kálnoky Ludmilla Általános Iskola épületének felújítása és bővítése, valamint az iskola szakmai felszereltségének javítása, korszerűsítése

Projektkezdési közlemény – a sepsikőröspataki Kálnoky Ludmilla Általános Iskola épületének felújítása és bővítése, valamint az iskola szakmai felszereltségének javítása, korszerűsítése Közérdekű

Projekt megnevezése: a sepsikőröspataki Kálnoky Ludmilla Általános Iskola épületének felújítása és bővítése, valamint az iskola szakmai felszereltségének javítása, korszerűsítése, Sepsikőröspatak.

A kedvezményezett neve: Sepsikőröspatak területi közigazgatási egység, , 2014–2020-as Regionális Operatív Program (ROP).

A projekt teljes értéke: 8.187.437,72 lej, ebből

FEDR költségvetésből vissza nem térítendő támogatás: 6.959.322,07 lej,

nemzeti költségvetésből vissza nem térítendő támogatás: 1.064.366,87 lej.

A projekt időtartama: 2019. február 8. – 2021. június 30.

A projekt kódja: MySMIS 120314.

A sepsikőröspataki Kálnoky Ludmilla Általános Iskola épületének felújítására, bővítésére, valamint az iskola szakmai felszereltségének javítására és korszerűsítésére kiírt pályázat összértéke 8.187.437,72 lej, amelyből vissza nem térítendő támogatás 8.023.688,94 lej. A projektet a Regionális Fejlesztési és Közigazgatási Minisztérium irányítja hatósági minőségben; a Regionális Fejlesztési Ügynökség ellenőrzi; 2019. február 8. és 2021. június 30. között zajlik.

A projekt általános célkitűzése: a településen élő, 5 és 15 év közötti hátrányos helyzetű gyermekek támogatása és minőségi taníttatása, az oktatási infrastruktúra minőségének javítása és fejlesztése által. A Regionális Operatív Program lehetővé teszi a Kálnoky Ludmilla Általános Iskola teljes modernizálását: a tetőzet megújítását, az ajtók és ablakok kicserélését, az iskola minden tantermének új bútorzattal való ellátását; több, korszerűen felszerelt szakterem is létesül, mint például az informatika- vagy a kémia-laboratórium, és létrehozzák az ebédlőt, catering szolgáltatásokkal.

Sepsikőröspatak község

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.