Felhívás!

Kiengedték, ismét lopott

Kiengedték, ismét lopott Kovászna megye

Mint arról már korábban beszámoltunk, a sepsiszentgyörgyi Sas utcában március 27-ről 28-ra virradóra raboltak ki egy kisüzletet, felfeszítették ennek ajtaját, és élelmiszert, szeszes italokat loptak. Az elkövetőket, egy 15 és egy 18 éves fiatalt gyorsan azonosították a rend őrei és 24 órás őrizetbe vették.

Aztán április elején számoltunk be arról, hogy egy sepsiszentgyörgyi, az Akácos utcában lakó család tűzifáját lopta szemérmetlenül – akkor még ismeretlen – ismeretlen tettes. Kiderítettük, ki az elkövető. Csak azon a napon nem lopott, amikor előzetesben tartózkodott.

Részletek a Székely Hírmondó szerdai számában.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. április 7., 20:35
    ÉRTÉKELÉS: 8

    Amig a torveny a rablot,a tolvajt vedi addig ne csodalkozzunk.De ha torvenybe foglalnak–es alkalmaznak is–a masodik eliteleskor a vadpontok szerinti maszimumot kapnak es letoltetnek az utolso napig-nincs folteteles szabadulas– a harmadik jogeros iteletkor ELETFOGYTANI .Amerikaba miert kaphatnak akar 180 eves bortont,es senki sem tiltakozik.Europaba ez a vadd liberalizmus leple alatt meg karteritest is kapnak a gyilkosok,amig az aldozat csaladja marad a gyasszal es eltovabb rettegesbe mert a tolvajok,gyilkosak szabadon vannak.