Önkéntes oktatókat keresünk!

Turulmadár Ifjúsági Iroda hat éve indította el gyermeknevelő és oktató programját Berde Mózsa Kör néven. A heti rendszeres foglalkozásokon 18 gyermek és 4 oktató vesz részt. Az oktatásban való részvétel beosztás szerint zajlik, az iskolai naptárhoz igazodva, minden pénteken 16-18 óra között. Minden oktatóra 2–3 hetes turnusban kerül sor, előzetes beosztás szerint. Az oktatók párban dolgoznak, segítve egymás munkáját és feladatait.

A jelentkezéshez nem feltétlenül szükséges pedagógusi végzettség, sokkal fontosabb, hogy odaadást és szeretetet tudjon vinni a tevékenységekbe, valamint megfelelő tudást tudjon nyújtani számukra. Amit elvárunk: gyermekfoglalkozásokban, oktatásban szerzett esetleges tapasztalat – ez előny, de nem feltétel; felsőfokú végzettség bármely szakterületen; odaadás, türelem, megértés és pontosság; megfelelő erkölcsi magatartás.

Jelentkezés módja: név, elérhetőség és egy pár soros bemutatkozó elküldése a turuloffice@gmail.com e-mail-címre. Minden jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot, a személyes találkozó céljából. Amit kínálunk: szakmai fejlődés, non-formális oktatási módszerek elsajátítása, továbbképzés; szakmai kirándulások, képzések és táborok igény szerint; pályázatokban való részvétel; jó társaság és csapat.

Az iroda által nyújtott tevékenységek a következők: kézimunka-foglalkozások, hagyományőrző játékok, tanulást segítő foglalkozások, társasjátékok, drámajátékok, mesés foglalkozások. Ugyanakkor a programban résztvevő gyerekek kirándulásokon, táborokban, élő történelemórán és más külső tevékenységeken is részt vesznek.

Érdeklődni turuloffice@gmail.com címen vagy a 0742.148.702-es telefonszámon lehet. Jelentkezési határidő: február 28.

A Turulmadár Ifjúsági Iroda közleménye

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.