A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Önkéntes oktatókat keresünk!

Turulmadár Ifjúsági Iroda hat éve indította el gyermeknevelő és oktató programját Berde Mózsa Kör néven. A heti rendszeres foglalkozásokon 18 gyermek és 4 oktató vesz részt. Az oktatásban való részvétel beosztás szerint zajlik, az iskolai naptárhoz igazodva, minden pénteken 16-18 óra között. Minden oktatóra 2–3 hetes turnusban kerül sor, előzetes beosztás szerint. Az oktatók párban dolgoznak, segítve egymás munkáját és feladatait.

A jelentkezéshez nem feltétlenül szükséges pedagógusi végzettség, sokkal fontosabb, hogy odaadást és szeretetet tudjon vinni a tevékenységekbe, valamint megfelelő tudást tudjon nyújtani számukra. Amit elvárunk: gyermekfoglalkozásokban, oktatásban szerzett esetleges tapasztalat – ez előny, de nem feltétel; felsőfokú végzettség bármely szakterületen; odaadás, türelem, megértés és pontosság; megfelelő erkölcsi magatartás.

Jelentkezés módja: név, elérhetőség és egy pár soros bemutatkozó elküldése a turuloffice@gmail.com e-mail-címre. Minden jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot, a személyes találkozó céljából. Amit kínálunk: szakmai fejlődés, non-formális oktatási módszerek elsajátítása, továbbképzés; szakmai kirándulások, képzések és táborok igény szerint; pályázatokban való részvétel; jó társaság és csapat.

Az iroda által nyújtott tevékenységek a következők: kézimunka-foglalkozások, hagyományőrző játékok, tanulást segítő foglalkozások, társasjátékok, drámajátékok, mesés foglalkozások. Ugyanakkor a programban résztvevő gyerekek kirándulásokon, táborokban, élő történelemórán és más külső tevékenységeken is részt vesznek.

Érdeklődni turuloffice@gmail.com címen vagy a 0742.148.702-es telefonszámon lehet. Jelentkezési határidő: február 28.

A Turulmadár Ifjúsági Iroda közleménye

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.