Felhívás!

Mindig van megoldás

Sokszor kerülünk életünk során válságos helyzetbe, amikor nehezen találjuk a kiutat. Ezek lehetnek kevésbé súlyos krízishelyzetek, de lehetnek kritikus helyzetek is, amelyek megoldása nagy erőfeszítésbe kerül, és ennek elmulasztása esetén, akár tragédiába is torkollhatnak. Utóbbi kategóriába tartoznak a szenvedélybetegségek. Természetesen ezeknek is megvannak a különböző fokozataik, de a betegségekkel küzdőket és hozzátartozóikat sokszor a tehetetlenség bénítja meg.

A jó hír az, hogy mindig van megoldás, sőt, a megoldásoknak többféle formája is, viszont az első és talán a legnehezebb lépés a probléma felismerése, beismerése és felvállalása. És ha már beismertük és segítséget kérünk, van kiút a betegségből, az elkeseredésből.

A Bonus Pastor Alapítvány célja, hogy segítséget nyújtson az alkohol-, drog-, szerencsejáték és egyéb függőségekben szenvedőknek, valamint hozzátartozóiknak. Ehhez a tevékenységhez csatlakozott a Kézdivásárhelyi Református Egyházközség és a szintén kézdivásárhelyi Rebeka Missziós Központ, hogy közelebb hozza a gyógyulás, a változtatás lehetőségét a háromszékiekhez és nemcsak. A civil szervezet Szentkatolnán ad helyet a szenvedélybetegek találkozójának.

A Rebeka Missziós Központot rendszeresen támogatja a kézdivásárhelyi Zarah Moden Kft. és a New Fashion Rt. Ezért a Rebeka Missziós Központ közössége ezúton is köszönetet mond Bakk Vitális Mária Kinga vezérigazgatónak és Bódi Annamária igazgatónőnek.

Október 18–20. között országos találkozót tartunk Sepsiszentgyörgyön, a Gyöngyvirág utcai református templomban, amelyen bárki részt vehet. Jelentkezni lehet a 0745.489.778-as és a 0745.202.042-es telefonszámokon, vagy a Bonus Pastor Alapítvány kihelyezett csoportjainál a Kézdivásárhelyi Református Egyházközségnél vagy a Szemerjai Református Egyházközségnél.

A Bonus Pastor kézdivásárhelyi csoportja

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.