Jó úton járunk

A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesülete Bukarestben az eTravel Awards turisztikai gálán két elismerésben részesült: a Best Travel Application turisztikai applikáció kategóriában 2. díjat nyert a Visit Covasna County alkalmazás, míg a Best Destination Campaign turisztikai desztináció kampány kategóriában 3. díjat kapott a #KúriákFöldje kampány.

 

A turisztikai alkalmazást kifejlesztő Eventya cég képviselője, Ionuț Munteanu hangsúlyozta: „Közös siker az elnyert díj, bízom benne, hogy még több megyebeli és turista egyaránt használni fogja az alkalmazást. A háromnyelvű, ingyenes applikáción elérhetőek a háromszéki látnivalók leírásai, a szálláshelyek, éttermek elérhetőségei, rendezvények stb. Az alkalmazás androidos okostelefonokra és iPhone-ra is letölthető a www.visitcovasna.com oldalról vagy megtalálható a Google Play-ben és az AppStore-ban is.”

A díjat átvevő Grüman Róbert, Kovászna Megye Tanácsának alelnöke kiemelte: „az ilyen típusú elismerések megerősítenek abban, hogy jó úton járunk. Már harmadik éve, hogy az ország legnagyobb turisztikai gáláján megyénk díjban részesül, amely azt bizonyítja, hogy a szakma figyel ránk. Lépést kell tartanunk a trendekkel, ma már a turisták nagy többsége a világhálón tájékozódik a tervezett úti céllal kapcsolatosan. A jövő évi terveink között szerepel, hogy hangsúlyosabbá tegyük online jelenlétét Kovászna megye turisztikai adottságainak, hogy tovább bővítsük a városi turisztikai információs irodahálózatot, és hogy szélesebb körben népszerűsítsük a meglévő gasztroturisztikai fesztiváljainkat. ”

Az eTravel Conference Románia legnagyobb üzleti és online turisztikai népszerűsítési rendezvénye, ennek keretében az eTravel Awards elismerést azon turisztikai vállalkozásoknak, szervezeteknek, bloggereknek vagy régióknak adják romániai és nemzetközi viszonylatban, amelyek hatékonyan reklámoznak egy adott desztinációt online felületeken: weboldalakon, blogokon, közösségi oldalakon.

(Kovászna Megye Tanácsának sajtóirodája)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.