Felhívás!

Hiánypótló illemtantábor

Egyre nagyobb az érdeklődés az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezete által szervezett illemtantábor iránt, melyre a határon túl is felfigyeltek már. Az idei egyhetes, nappali táborban 7 és 10 év közötti gyerekek vettek részt július 26–30. között.

„Az illemtantáborunkat évente megszervezzük, a szülők kérésének eleget téve, akik már az év elején érdeklődtek a program kapcsán. Mindez megerősít és rávilágít arra, hogy hiánypótló tábort szervezünk. Mint minden évben, most is nőszervezetünk alelnöke, Balázs Orsolya volt a tábor koordinátora és önkéntesei közreműködésével a gyerekek egy hét alatt különböző helyzetekben sajátíthatták el az illemszabályok alapjait, elméletben és gyakorlatban egyaránt” – fogalmazott Fejér Melinda, az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezetének elnöke.

„Izgalmas és tartalmas hetet töltöttünk el együtt. Büszkén mondhatom, hogy már visszajáró táborlakóink is vannak. Köszönöm kitartó segítőimnek, Lukács Szendének és Gáspár Beátának a sok munkát és a szép pillanatokat. Remélem,jövőre is találkozunk!” – tette hozzá Balázs Orsolya pedagógus.

Az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezete köszönetét fejezi ki elsősorban a szülőknek a bizalomért, és a tartalmas programokért a céhes városi Báró Wesselényi Miklós Könyvtár vezetőségének, az Incze László Céhtörténeti Múzeum munkaközösségének, a Vigadó Művelődési Ház vezetőjének, Lung László Zsoltnak és csapatának, Szilveszter Szabolcs alpolgármesternek és csapatának, valamint Beke Ernőnek, a kézdivásárhelyi Gyűjtemények Háza megálmodójának és létrehozójának. Külön köszönet a sepsiszentgyörgyi ArtPrint Kiadónak a gyerekeknek szánt, Dalai Sándor Mindenki viselkedik című ajándékkönyvekért.

(Az RMDSZ Háromszéki Nőszervezetének sajtóirodája)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.