Felhívás!

Gyors sávon a bioüzemanyag

HS Timber Group felismerte a pellet iránti növekvő keresletet különösen Romániában. Egyre több háztartás vált át a fosszilis tüzelőanyagokról a környezetbarát változatra, amilyen a pellet is. A pellet fenntartható termék, különösen, amikor fűrészporból készül, a fafeldolgozás melléktermékeként. Integrált pelletüzemek találhatók minden HS Timber Group gyárban, ahol „fahulladékot”, például forgácsot és fűrészport használunk a „zöld üzemanyag” előállításához.

A tanúsítvánnyal rendelkező gyártási folyamattal és a harmadik fél által végzett minőségellenőrzéssel kombinálva tudjuk biztosítani a HS Timber Group által gyártott pellet állandó hőenergia minőségét.

A HS Timber Group által gyártott pellet az EN PLUS A1 és a DIN Plus szabványok szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a magas fűtőértéket (≥ 4,8 KW / kg) és az alacsony hamutartalmat (≤ 0,5%), mivel a használt alapanyag kizárólag puhafa.

A kiváló minőségű fatermékek folyamatos gyártása biztosítsa, hogy a pelletet is folyamatosan elő tudjuk állítani. Mindezek hozzájárultak a HS Timber Group által gyártott pellet piaci pozíciójának jelentős bővüléséhez, különösen Romániában.

Románia a HS Timber Group pellettermékeinek egyik fő piaca. Az új épületek számának növekedése és a lakosság gazdasági helyzetének javulása a pelletalapú fenntartható és klímabarát fűtési rendszerek egyre nagyobb számú beszerelését eredményezte. A pellet használata a tűzifával ellentétben sokkal jobb energia-adagolást tesz lehetővé, ami nagyobb hatékonyságot eredményez.

A HS Timber Group először a helyi piacot szolgálja ki. Ezzel az étékesítési politikával a vállalat 44% körüli piaci részesedéssel meg tudta őrizni piacvezető pozícióját Romániában. A HS Timber Group pellettermékeinek további fontos értékesítési piacai Olaszország, Görögország és Ausztria.

(HS Timber Group-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.