Felhívás!

Az erdélyi MCC tehetségei Esztergomban

Háromnapos fesztivált szervez a Mathias Corvinus Collegium, ahol Hangot adunk a tehetségnek címmel mutatja be tehetséggondozó programjait és közösségi életét, valamint izgalmas közéleti beszélgetéseket rendez és színes könnyűzenei koncerteket. Az MCC Feszt augusztus 5–7. között lesz Esztergomban.8 helyszínen, 6 színpadon lesznek programok, az egész esztergomi belváros megtelik élettel.

Az erdélyi MCC tehetségei workshopokkal és közéleti tevékenységekkel várják az érdeklődőket, céljuk megismerni a Kárpát-medence magyarságának közösségeit, ápolva egymás kapcsolatait. A Közigazgatási Iskola sátrában Pénzügyi nevelés fiataloknak, míg a Média Iskola sátrában Álhírek és összeesküvés-elméletek címmel várják az érdeklődőket!

Fellép többek között a Csík Zenekar, a Magashegyi Underground, a PASO, Tóth Vera, Kállay Saunders András, zenél LotfiBegi és Dj Dominique is. Az MCC Feszten – a szórakozás mellett – kiemelt jelentőségük van a közéleti, kulturális és társadalmi előadásoknak, beszélgetéseknek. Az érdeklődők neves külföldi és magyar oktatókkal találkozhatnak, valamint olyan híres személyek karrierútjába is bepillantást nyerhetnek, akik az életben elért sikereik révén példaként szolgálhatnak számukra. Mesél sikereiről többek között Renee Di Resta, a Társadalmi dilemma című sikerfilm szereplője, Dennis Mark Prager amerikai bestselleríró, rádiós talkshow műsorvezető, vagy Abishur  Prakash világhírű indiai származású jövőkutató. Az MCC Feszten a legismertebb magyar előadók és közéleti személyiségek olyan témákat vitatnak meg, mint a koronavírus-járvány, az Európai Unió előtt álló kihívások, a magyar kultúra fejlődési irányai és a siker titka a top magyar vállalkozók szemszögéből.

Az eseményről minden információ megtalálható a www.mccfeszt.hu oldalon és az MCC hivatalos Facebook oldalán.

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.