Felhívás!

A Mentor díj tizedik kiírása

A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány tíz kiváló tanárt és edzőt díjazott a kilencedik alkalommal megszervezett Mentor Gálán. A bukaresti Odeon Színházban megrendezett ünnepségen meghirdették a tizedik, jubileumi programkiírást is, amelyre 2019. december 31-ig lehet beküldeni az online jelöléseket. A tíz díjazott mindegyike 8000 lej pénzjutalomban részesült, és átvette a Mentor-trófeát, Ioan Nemțoi képzőművész alkotását.

A tíz díjazottat A Közösségért Alapítvány kuratóriuma választotta ki a 2018. május-december között beérkezett 234 jelölésből. A díjazásra érdemes jelölések száma minden évben jóval meghaladja a lehetséges díjazottak számát, azonban a jelöléseket a következő években is meg lehet ismételni. „Április 24-ével kezdődően nyolc hónapon át várjuk szeretettel a jelöléseket a Mentor díj 2019-es, jubileumi kiírására. A Közösségért Alapítvány munkatársai és kuratóriuma a díjazottak kiválasztásakor elsősorban a jelölésekbe foglalt információkra támaszkodik, ezért az itt közölt adatok tartalmi és formai szempontból egyaránt döntő fontosságúak. Idéntől a jelöléseket online kell beküldeni A Közösségért Alapítvány honlapján található jelölési felületen” – nyilatkozta András Imre, A Közösségért Alapítvány ügyvezetője.

A 2018. év díjazottjai: Balázs-Bécsi Attila, a Téka Alapítvány elnöke, tanár, Szamosújvár; Ciubotariu Éva kémiatanár, Nagyvárad; Nicoleta Cocea balettoktató, Bukarest; Sandu Mirel Golcea fizikatanár, Temesvár; Stelian Hașoti asztalitenisz-edző, Konstanca; Koczinger Éva matematikatanár, Szatmárnémeti; Toma Mirițescu úszóedző, Ploiești; Lenuța Teodora Moraru színjátszócsoport-oktató, Botoșani; Magdalena Ursu hegedűtanár, Bukarest; Marlena Zagoni evezőedző, Olteni, Dâmbovița.
(MOL-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.