Újabb mandátumért indulna Tamás Sándor

Újabb mandátumért indulna Tamás Sándor Kovászna megye

Ha a megyei küldöttgyűlés megbízza, újabb mandátumért indul, közölte Tamás Sándor a múlt hét végén tartott évértékelő sajtóbeszélgetésen. A megyei tanács elnöke azt mondja: ő felkészült, rajta nem múlik a dolog, de esetleges jelöléséről természetesen a megyei szervezet dönt.

Tamás Sándor újságírói kérdésre válaszolva kijelentette: a maga részéről újabb mandátumot vállalna a megyei tanács élén, és ehhez adottaknak látja a feltételeket.
– Van világos elképzelésem a megye fejlesztéséről, van egy világos nemzetpolitikai jövőképem, és úgy érzem, hogy van hozzá fizikai erőm is, úgyhogy a magam részéről készen állok egy újabb megyetanács-elnöki mandátumra – nyilatkozta Tamás.

Hozzátette: erről egyelőre semmilyen döntés nincs az RMDSZ szintjén, ahol – elvileg – mások is megpályázhatják a tisztséget. Az elfogadott menetrend szerint azok, akik valamilyen tisztségre pályáznak, március 15-éig kell benyújtsák iratcsomóikat a szervezet illetékes irodájához.
Tamás Sándor 2008 óta tölti be a megyei tanács elnöki tisztségét, harmadik mandátuma júniusban jár le. Korábban, 1996-tól 2008-ig, ugyancsak az RMDSZ színeiben háromszéki képviselő volt a román parlamentben. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások