Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Újabb lehetőségek a Zöld Napnál

Újabb lehetőségek a Zöld Napnál Kovászna megye

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület újabb lehetőséget kínál a 17–35. év közötti fiatalok számára, hogy kipróbálhassák magukat Egerben, ahol más fiatalokkal együtt részt vehetnek a ctrl+alt+del címmel induló ifjúsági csereprogramon. Az Erasmus+ résztámogatásával szeptember 18–24. között zajló esemény egri, felvidéki, kárpátaljai és székelyföldi fiatalok számára szól.

Hirdetés
Hirdetés

Az idei program a CTRL – Controlyourself – Kontrolláld a személyiséged, ALT – Alteryourthinking – Alternatívákban gondolkodj, DEL – Deletenegativity – Töröld a negativitásod jelmondatokra épül fel. A fiatalok lehetőséget kapnak, hogy Felsőtárkányban pár napig együtt éljenek más országból származó fiatalokkal, és közös projekteken dolgozzanak. 2–3 fős szobákat, svédasztalos étkezést, utazást és teljes ellátást biztosítanak, jelentkezni szeptember 10-ig lehetséges.

Október 20–24. között nyolc személy (17 és 23 év közöttiek) lehetőséget kap arra, hogy Észak-Olaszországba utazzon olasz és szlovén fiatalokkal ismerkedni. Az ifjúsági csereprogram fő célja, hogy a koronavírus után mindenki visszazökkenjen a hétköznapi életbe. Jelentkezési határidő: szeptember 15. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.