Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Felmondták a szerződéseket

Felmondták a szerződéseket Kovászna megye

Késtek a Székely Mikó Kollégium felújítási munkálataival, ami az oktatásban nem okoz gondot, viszont az üzlethelyiséget bérlőknek igen. A szerződéseket mindenki felmondta az iskolaépület alatti részeken.

Hirdetés
Hirdetés

A Székely Mikó Kollégium munkálatai során gondok vannak az ütemtervvel, a kivitelező megkésett, és bár a tanítás megkezdésével nem lesznek problémák, másutt igen. Tóth-Birtan Csaba alpolgármester elmondta: jelenleg az iskola egyik, park felőli szárnyában dolgoznak, és nagyon sok vállalkozó érintett. Az első emelet nemsokára kész lesz, viszont az itt lévő, korábban bérbe adott üzlethelyiségek átalakítási munkálatai megkéstek.

A korábbi bérlők már nem tudtak várni, így felmondták a szerződéseket, és a város különböző pontjaira költöztek. Tóth-Birtan Csaba alpolgármester azt mondta: miután végeztek a felújítási munkálatokkal, az önkormányzat újabb licitet hirdet majd az üzlethelyiségek bérlésére, így akár a korábbi kereskedők is visszatérhetnek. A Mikó-soron egyébként cukrászda, étterem és ajándékbolt is működött korábban. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.