Felhívás!

Koronavírusos Kovászna megye prefektusa

Koronavírusos Kovászna megye prefektusa Kovászna megye

Koronavírussal diagnosztizálták Iulian Todort, Kovászna megye prefektusát – közölte pénteken a We Radio.

A rádió megkeresésére a prefektus elmondta, csütörtökön döntött úgy, hogy tesztelésnek veti alá magát, miután az elmúlt napokban enyhe láz és ízületi fájdalom jelentkezett nála. Az eredményt pénteken kapta meg, kimutatták szervezetében a koronavírust.

“Pozitív lett a Covid-19 tesztem. Tegnap végeztettem el a tesztet, ma pedig megkaptam az eredményt. Enyhe lázam és ízületi fájdalmam volt. A családom jól van, itthon maradtam, és itt fogjuk eltölteni a közegészségügyi igazgatóság által előírt elkülönítést. Folyamatosan védekeztem, betartottam a betegség terjedését megelőzni hivatott előírásokat, nem tudom megmondani, hogy mi lehet a fertőzés forrása. Közösségi terjedés van. A járványügyi vizsgálat majd kideríti. Bízom benne, hogy szerencsésen túl leszek ezen a megpróbáltatáson!” – nyilatkozta Iulian Todor.

A következő időszakban a prefektusi feladatokat Cosmin Boricean alprefektus fogja ellátni, aki a nyár folyamán szintén átesett a fertőzésen.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. november 20., 17:39
    ÉRTÉKELÉS: 6

    11 nap múlva dec.1.je.Megint a pópák ki fognak vonulni ,mert hát olyan nincs ,hogy ŐK …á nem …pedig ahogy olvasom Szerbia pátriárkája is cov.19 ben hunyt el.Vajon a nagyhatalmú BOR mit fog lépni?El lehet gondolkozni jogállam vagy előjog.