Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Jótékonysági ebéd

Jótékonysági ebéd Kovászna megye

Tegnap a Gábor Áron téren 1200 töltött káposztát osztott szét a kézdivásárhelyi Rotary Klub. A jótékonysági akció partnere a Wegener Pro Sanitate Alapítvány, a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete és a kézdivásárhelyi önkormányzat volt.

A jótékonysági akció ritka havazásban zajlott, a töltöttkáposzta-adagokat sátrak alól porciózták. Bajcsi Ildikó, a Rotary Klub tagja érdeklődésünkre elmondta: a Rotary az előző években mindig támogatta a rendezvényt, aminek ötletgazdája Imre Sándor vállalkozó, de ez az első alkalom, hogy ők vették át főszervező szerepét.

Hirdetés
Hirdetés

„1200 tölteléket készítettek a klub tagjai a nők egyesülete és mások segítségével, mindenki, aki a sátrakat felkereste, kapott 3 tölteléket. Ezt akár helyben is elfogyaszthatták, de haza is vihették. Természetesen járt melléje a kenyér és a kalács is” – mondta Bajcsi Ildikó, aki szerint jóleső érzés volt, hogy másokon segíthettek. „200 tölteléket vittek a katolikus egyházhoz, onnan a cserkészek hordják szét a rászorulóknak; a református egyház ugyanennyit kapott, ott az ebédlőben fogyaszthatják el az egyedülálló személyek” – tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.