Hirdetés
Hirdetés

Idős nőt zaklattak

Idős nőt zaklattak Kovászna megye

Fontos, hogy bárminemű zaklatás, agresszió esetén értesítsük az egyenruhásokat, másként kiszolgáltatottakká válunk – hangzott el a sepsiszentgyörgyi helyi rendőrséggel folytatott – amikor egy idős asszony panaszát tolmácsolta lapunk – legutóbbi beszélgetésünk során.

Szerkesztőségünk tudomására jutott, hogy egy, az Olt negyedben lakó idős asszonyt késő délután suhancok zaklattak a tömbházának kijáratánál, mi több, testi épségét is veszélyeztették „csínytevésükkel”.
Az esetet annak reményében jeleztük a helyi rendőrségen, hogy az elkövetkezőkben, járőrözés közben céltudatosan figyeljenek majd a környékbeli suhancokra, akik – több tömbházlakó elmondása szerint – egyre szemtelenebbek.

Hirdetés
Hirdetés

Hadnagy István, a helyi rendőrség vezetője kifejtette, fontos az ilyen vagy hasonló esetek jelentése, mert felelősségre vonás nélkül a suhancok még nagyobb bátorságra kapnak, és biztos áldozatukká válhatnak a kiszolgáltatott személyek. A panaszosok adatait bizalmasan kezelik, hangsúlyozta.

– A szemtanúk is jelezzék, ha törvénysértést észlelnek. Számtalan alkalommal sajnos egy-egy feljelentés hetekkel az incidens után fut be hozzánk. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a gyors riasztás, a tettenérés, ami a károk, a testi sértés megelőzését jelentheti – fejtette ki.

A sepsiszentgyörgyi helyi rendőrség a 0800.800.767-es ingyenes számon, a megyei rendőrséget pedig a 112-es sürgősségi hívószámon hívható. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. július 26., 0:26
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Munkahelyen amikor a főnök üvöltözik,fenyeget, sikkaszt,rókonokat,barátokat alkalmaz és vénkúrv@z azzal hová forduljunk?! Jelzem egy olyan munkahely ahol a többség diplomás és még jó példát is kellene mutatni az ifjabb generációnak! Amúgy is megusszák még azok akik a régi rendszer emberei!