Felhívás!

Elérhető Kézdi digitális térképe

Elérhető Kézdi digitális térképe Kovászna megye

Tegnap dr. Szilveszter Szabolcs, Kézdivásárhely alpolgármestere sajtótájékoztató keretében mutatta be a céhes város interaktív térképét.

„Városrendészeti kollégáinknak köszönhetően sikerült elérhetővé tenni Kézdivásárhely és a hozzá tartozó települések digitalizált térképét a lakosság számára” – kezdte mondandóját Szilveszter Szabolcs. A kezdi.ro nyitólapján a Várostérkép címszóra kattintva a kereső segítségével lokalizálhatjuk az utcákat, azon belül az egyes lakcímeket, ahogy a rétegeknek köszönhetően a zöld területeket, sőt a fákat is. „60 ezer lej körüli beruházás” – jegyezte meg Szilveszter.

Ugyancsak megjeleníthetők a településről 1769-től napjainkig készült különböző tematikájú térképek digitalizált változatai, ahogy a város ortofotója, vagyis a drónfényképe is. „A térképet folyamatosan, a drónfotót kétévente frissítjük”, hangsúlyozta az elöljáró.

Emellett a cc.kezdi.ro címen bárki saját felhasználói fiókot hozhat létre, ahonnan hozzáférhet a korszerűsített online hibabejelentőhöz és a részvételi költségvetéshez, továbbá ugyanott hamarosan az online időpontkérés is lehetséges lesz. „Az említett lakossági fiókot további applikációkkal is bővítenénk, hogy egyszerűsítsük a lakossági ügyintézést”, summázott az elöljáró. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. május 7., 8:26
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Kezdi.ro!!! Várostérkép menüpont…..
  Mindenki nem olyan ügyes, h megkapja a 60.000 csodát! Nekem nem sikerült! Adófizetés, ipari parkok, de várostérkép sehol!😁 Mondták is, hogy funkcionális analfabéta vagyok…😂

 • User
  Dátum: 2021. május 7., 10:43
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Ennyi pénzre,mennyi aszfaltozott lehett volna venni,hogy ne kelljen kerülgetni a gödröket a városba!! Mindenkinek nincs céges autója mínt az alpolgármester úrnak. Kész röhej amit el művelnek város vezetés címen az elöljárók

 • User
  Dátum: 2021. május 7., 11:29
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Bokor Tibor alatt a címer, az alatt a várostérkép, rámégy, kattintasz s látod az utcákat tereket, szép színesen, hogy ne zavard össze azokat.

 • User
  Dátum: 2021. június 3., 13:15
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Kedves alpolgármester úr!
  Ha már odatették Önt a város élére,gondolom, hogy azért tették oda,mert láttak valamit önbe,és a város lakói pozitív változásra várnak!
  Sajnos semmi változás nem történt ez a rövid idő alatt, inkább rossz irányba haladunk, sülyedünk napról napra.
  Nézzük meg mit várnak el az emberek:-egy tiszta várost (takarítnak, de eredménytelenül)
  -jó utakat (tiszta gödör az egész város,pl.iskola utca)
  -rendezett várost (hóvirág utca)
  -kukák modernizálása (az egész városban )
  -civilizált
  bíztonságos szórakozóhely
  -strand
  -megfizetett munkahely
  -a forgalom megkönnyítése, nem úgy mint a millennium parkjában
  -bicikli út
  -sport,kultúra támogatás
  -közbiztonság
  -tiszta víz!!!
  (bevásárlóközpontoknál)
  Kb. ezeket várjuk el,szerintem ez normális kellene legyen egy civilizált városba.
  Üdvözlettel!