Felhívás!

A fő vízvezeték a ludas

A fő vízvezeték a ludas Kovászna megye

Tegnap reggel munkások szorgoskodtak a kézdivásárhelyi Boldog Özséb-templomnál található körforgalomnál, ahol szó szerint megnyílt a föld, miután a víz kimosta az út talapzatát.

Egy autó megrongálódott, de szerencsére személyi sérülés nem történt. Úgy tudjuk, hogy többen is belehajtottak a méretes gödörbe, ugyanis az hétfő este keletkezett.
Bokor Tibor polgármestertől megtudtuk: a fő nyomóvezeték – amiben hatalmas nyomás van – szivárgása olyan szinten kimosta a földet az aszfalt alól, hogy négy–öt méteres lyuk keletkezett, így fel kell vágják az úttestet. A polgármester tájékoztatása szerint muszáj volt az útosztályhoz fordulniuk, mert a munka mérete meghaladta az önkormányzat erejét. A vízszolgáltató emberei a tegnap elhárították a gondot, emiatt 18 óráig szünetelt a szolgáltatás az Ady Endre, Dózsa György és Petőfi Sándor utcákban.
– Egy hölgy, tízéves gyerekével az autóban, éppen arra hajtott, a járműve hátsó kereke pedig beledöccent a lyukba – részletezte Bokor. – Beszéltem a Gosp-Com- Kft. vezetőségével, és megígérték, hogy kárpótolják a hölgyet.
A polgármester szerint Csíkszeredából rendelt hideg aszfalttal állítják helyre az utat

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.