Felhívás!

Nyaralás Oroszlán módjára

Én mondom nektek, hogy ilyen szeszélyes időjárás nem volt rég. Kiszámíthatatlan, mint a körülmények, mint az elöljáróink. Nem szólok meg senkit, nem erősségem, de tudom, hogy mivel jár, ha nincs egy jó vezető kos közöttünk, nekem elhiheted, hiszen velem születtek a hatalomvágy, mindentudás, tökéletes vezetői képesség, birtoklási vágy és hallgass, figyelj rám címszavak, és mégis mindenki szereti, ha én vagyok a tömeg szószólója. Fura, nemde? Akárcsak én, amikor védek valakit tűzön-vízen átgázolva, mindenkit letiporva, hogy aztán nyalogassam a sebeimet, és panaszolkodjam a bánatom, mély depresszióba esve.

Én bírom a gyűrődést, ha tudom, hogy van értelme, de ennek a forróságnak mi értelme? Lássuk, mi lenne a legjobb megoldás a meleg maximális kihasználása érdekében. Jó fej vagyok, elmesélem, mit is gondolok ezzel kapcsolatosan. El kell menni nyaralni. Hogy hova, azt mindenki maga döntse el, mert nem látok bele a zsebetekbe, ami nem is baj, mert én a lelketekbe szeretnék belelátni, mert az motivál engem.

Azt mondod, nyers vagyok és faragatlan? Az igazság is az, és mégis jobb, mint a hazugság. Viselj el, és nem bánod meg a folytatást! Jól van, ne buffogj, elviszlek nyaralni, szeretem, ha segíthetek valakin. Ha nyár, hát legyen felhőtlen a nyaralás. Majd megadod nekem, amivel tartozol, nem fogom elfelejteni.

Mivel mindenkin nem tudok segíteni, aki nem tud elmenni a tengerpartra, vagy egy wellnessre, hogy kényeztesse magát, szívesen várom a szobámba egy baráti beszélgetésre, ahol remélhetőleg találni fog a szó, hiszen akikkel én szóba állok, azok mind jó fejek.

Én ebben a melegben nem dolgozom semmit, még csak nem is színlelem, vagy takargatom, hogy szeretek lustálkodni, pihenni és kikapcsolódni. Mire való a nyár? Na és a meleg? Jó kifogások, hogy kipihenjük magunkat szeretteink körében. Aki meg nem tud pihenni, az dolgozzon, majd megpihen ő is egyszer. Mikor én dolgozok, senki nem sajnál, hát én sem. Viszontlátásra kedveseim! Egy csodálatos, egyedi élményekben dús felhőtlen nyarat kívánok mindenkinek, pont olyant, amilyenre én vágyok!

Csákány Zsuzsanna

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.