Hirdetés
Hirdetés

Meseszüretelő diákok

Meseszüretelő diákok Cseperedő

A magyarországi Csengeren idén is megszervezték a Meseszüret nevet viselő nemzetközi mesemondó-versenyt. A rangos megmérettetésre az anyaországi település testvérvárosa, Kovászna is meghívást kapott. A fürdővárosi tanulók 3-3 első és második díjjal, továbbá három különdíjjal tértek haza.

Fekete Katalin és Székely Márta tanítók kíséretében a Kőrösi Csoma Sándor Líceum 14 második, harmadik és negyedik osztályos diákja utazott el Csengerre, hogy részt vegyen a helyi Művelődési Központ által szervezett vetélkedőn. A mezőny igen erős volt, korosztályonként 30–33 hazai és külföldi versenyző méret össze tudását, rátermettségét.

Hirdetés
Hirdetés

A zsűri döntése értelmében a kovásznai diákok közül első díjban részesült Nădejde Benke Alpár (2. C osztály), Tóth Vivienn (3. C) és Fülöp Zsolna (4. C), második helyen végzett Torró Blanka (2. C), Pătrânjel Viktória (3. C) és Bertalan Bence (4. C). Különdíjat kapott Szentgyörgyi Péter (3. C), Somodi Balázs (4. C) és Princz Koppány Lőrinc ( 4.C), míg Sóos Benke Helga, Olosz Dorka, Orbán Ágnes és Gál Blanka harmadikos tanulók dicséretet érdemeltek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük