A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Mennyit keres rajtunk a Tega?

Olvastam az újságban, hogy mennyi a jövedelme a hulladékgazdálkodási vállalatnak, a Tegának, és nem lepődtem meg, mert annyiféle árral dolgoznak… Személyesen írtam alá a szerződést, hogy személyenként 3 lejt fizetek, amiért elviszik a szemetet. Arra gondoltam, hogy ősszel nem kell a sok szárazlevéllel foglalkoznom, de aztán a 3 lejből 28 lej lett, két személyre, pedig a szemét se több, se nem kevesebb nem lett.

Gondban vagyok a fűrészkorpával, mert azt nem viszik el. Eddig a cigányok elhordták, kellett a tégla alá, de most nincs, aki téglát vessen, mert nincsenek itthon.

Nagyon kedvesek, hogy a nyugdíjunk után emelik az árakat, mert nekünk ugye már lejárt, mit is kezdenénk a pénzel hetvenévesen…  Már félünk, ha orvoshoz kell menni, mert a laborvizsgálatokat a fél nyugdíjunk bánja. És még hol vannak a gyógyszerek, az adók, számlák és télire a fa! Még valamit találjanak ki, hogy azt a pár lejt se kapjuk meg. Remélem, önök is megöregednek…

Kovács Márta, Nagyborosnyó

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2018. július 11., 13:12
  ÉRTÉKELÉS: 13

  En is meg szeretnem kerdezni a Kezdivasarhelyi Gosc Com Kft-t hogy hogyan fognak elvinni egy 200 literes kukaval kethetente tollem egy kobmeter szemetet. Tudtommal 400 liter soha a budos eletben nem tud lenni egy kobmeter, meg egy fel kobmeter sem!!! Tehat magyaran atcsesznek minden honapban mert csak fele mennyiseget visznek persze dupla aron!!! Uzenem a vezetosegnek hogy nezzenek utanna a dolognak es valtoztassanak valamit mert hanem perek sokasagat zuditom rajuk mert ez mar nem helyes tisztelt Zonda UR!!! Ha a hulladekot csak szelektiven szallitjak el kethetente akkor azt jelenti hogy a szetosztott 200 litres kukakbol nincs ahogy elszallitjanak egy kobmeter szemetet , remelem megerti mit mondok igazgato ur. 400 LITER NEM EGY KOBMETER!!!

 • User
  Dátum: 2018. július 12., 10:56
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Bizony a Gosp Com. Tényleg, önök hogyan is számláznak? Kérem, írjanak már egy cikket arról, hogy hogyan zajlik egy ilyen cégnél a szolgáltatások tarifájának a megállapítása. Valóban jogunk lenne tudni, és mintha létezik is egy átláthatóságot szabályozó törvény. Annál is inkább, mert ez a cég az önkormányzat tulajdonában áll… Attól tartok, meglepő dolgok derülnének ki.