Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

KÖNYVBEMUTATÓ

Dr. Ivácson Zsófia nefrológus és B. Kovács András szerdán, június 20-án du. három órától mutatják be a szentgyörgyi művesekezelés huszadik évfordulójára készült Második életem. Szervátültettek és orvosaik vallomásai című, riportokat, interjúkat tartalmazó füzetet a doktornő Iorga utcai rendelőjében.

ALKOTÓMŰHELY

Június 20–22. között Sepsiszentgyörgyön tart vendégjátékot, tánc- és vizuális művészeti workshopot, illetve rövidfilmvetítést a bukaresti Tangaj Dance alkotócsoport. A Háromszék Táncstúdióban zajló programokon ingyenes a részvétel.

HANGVERSENY

Június 20-án, szerdán 19 órától kamarazene (Kostyák Előd-trió) a Bástya-ház koncerttermében.

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház a következő időpontokban játssza A tündérek tenyerén című babaszínházi előadásukat a stúdiótermében: szerdán 11, 12:30 és 17 órától, csütörtökön 11, 12:30 és 17 órától, valamint pénteken 11, 12:30 és 17 órától.

OPERETT

Erdélyi turnén a Budapesti Showszínház fergeteges operettgálája: a Hazám, hazám, Te mindenem című produkció Kézdivásárhelyen, a Vigadó nagytermében június 22-én, pénteken 17 és 20 órától tekinthető meg. Jegyek előrendeléssel foglalhatóak az info@showszinhaz.hu e-mail-címen.

OLVASÓKLUB

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár olvasásnépszerűsítő és szövegértést fejlesztő vakációs foglalkozást szervez Csodalámpa olvasóklub címmel 1–2. osztályos diákoknak július 2–6. között, illetve 3–4. osztályosoknak július 30.–augusztus 3. között. A program naponta 10–14 óra között zajlik magyar nyelven, maximális létszám 15 fő. Jelentkezni a könyvtár gyermekrészlegén lehet telefonon (0267 351 609; 20-as belső) vagy személyesen. A helyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük