Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fúvósok találkoznak Rétyen

Fúvósok találkoznak Rétyen Kultúra

Július 6–8. között immár huszonhetedik alkalommal rendezik meg Rétyen, illetve sepsiszentgyörgyi helyszínen a nemzetközi fúvóstalálkozót.
Péntek délután 4 órai kezdettel rajtol a találkozó, ekkor fogadják ugyanis a házigazdák a vendégzenekarokat, este 10 órától kerül sor a Szempöl Offchestra koncertjére, illetve éjfél előtt 1 órával utcabál is lesz.
Szombaton délután 3–4 óra között Sepsiszentgyörgy központjában vonulnak fel a résztvevő zenekarok, illetve ugyanitt térzenét is adnak. A meghívott zenekarok hangversenysorozatára már Rétyen, délután 6 órától kerül sor, ezt követi este 8 órától – egy-egy órás koncerttel – a Lunar Acoustic, a SPAM!, illetve a Fúvó Shock produkciója. Szombaton is utcabállal búcsúztatják a napot.
Vasárnap délelőtt 10 órára a rétyi templomban megemlékező istentiszteletre várják az érdeklődőket, illetve az elhunyt zenészek kopjafáját is megkoszorúzzák. Déli harangszóra a már hagyományos – Réty központjából rajtoló és a sport- és kulturális központba tartó – felvonulás kezdődik, ezt követi 12.30-tól az ünnepélyes megnyitó, illetve 1 órától a résztvevő zenekarok hangverseny-sorozata. Az esti koncertet 8 órától Koszika & The Hotshots biztosítja, a találkozó pedig 9 órától utcabállal, mulatozással zárul.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük