Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Buli Goran Bregoviccsal

Buli Goran Bregoviccsal Kultúra

Az egyik Kovásznai megyei román lap tulajdonosa, Daniel Șanta csütörtökön sajtótájékoztatón osztotta meg húsz éve dédelgetett álma megvalósításának néhány fontosabb részletét. A koncertet a legjelentősebb háoromszéki kulturális eseményként aposztrofálta.

A lap 15 éves fennállásának alkalmából, magántőke bevonásával szervezendő egész délutános műsort június 15-re időzítették a szentgyörgyi stadionba. Goran Bregovic és zenekara mellett más előadókra is számítanak, több kísérőprogramot, tűzijátékot is terveznek. Az eseményt régiós szinten reklámozzák, remélhetőleg a gazdasági-turisztikai hozadéka sem lesz elhanyagolható – fejtette ki Daniel Șanta, aki Grubisics Leventével szövetkezett annak szervezői tapasztalatára számítva.

Bregovic jelenleg a Three letters from Sarajevo albumával turnézik Európában, többek között Bukarestben is fellép márciusban, nyáron viszont csak Szentgyörgy kedvéért tesz romániai kitérőt. Ötezer álló- és 1800 ülőjegy eladását tervezik, főként a myticket.ro és az entertix.ro oldalakon, az early bird jegyárak – 60, 90, illetve 160 lejért – április 15-ig érvényesek. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük