Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Véghajrá az ifjúságiaknak

A számolgatások szakaszához érkezett három korcsoportban is az országos ifjúsági labdarúgó-bajnokság a Sepsi OSK számára. Összességében egyértelmű a fejlődés, előrelépés az U16-os, U17-es és U18-as korosztályú csapatoknál, de külön-külön a helyzet bonyolultabb, a véghajrában bravúrok is kellenek ahhoz, hogy mindhárom csapat a felsőházi rájátszásban folytassa.

Hirdetés
Hirdetés

Az Ifjúsági Ligában (U18) a Sepsi OSK 11 ponttal a 7. helyen áll az alapszakasz utolsó 3 fordulója előtt, a felsőházba jutást jelentő 6. helyen álló Kolozsvári Universitateának 13 pontja van. A Sepsi OSK a 9. fordulóban a 3. helyezett, 15 pontos Kolozsvári Fociakadémia csapatához látogat, egy héttel később az Universitatea Kolozsvár vendége lesz, a záró fordulóban a jelenleg második Temesvári Ripensiát fogadja. Peches program a két egymás utáni kolozsvári kiszállás, nehéz, de nem megoldhatatlan feladat a felsőház. Az FK Csíkszeredának viszont már matematikai esélye is alig-alig maradt.

Az U17-es Elit Ligában szereplő Sepsi OSK-ra pontosan az a mérkőzésprogram vár, mint az U18-asokra. A csapat 8 forduló után 10 ponttal a 9. helyen áll, 2 ponttal a 6. Temesvári Poli mögött, sajnos, éppen a Polival játszott döntetlent legutóbb saját pályán. A 6. helyre a Poli mellett a 12 pontos Kolozsvári CFR és a 11 pontos Kolozsvári Universitatea is pályázik.

A Sepsi OSK számára az U16-os Elit Ligában mutatkozik a legjobb esély felsőházban folytatni. Most 10 ponttal a 8. helyen áll a csoportban, 3 ponttal a hatodik helyezett Jászvásári Poli mögött, de három nyerhető mérkőzése következik: a hét végén a 9. LPS Jászvásár ellen saját pályán, egy héttel utána a szerényebb képességű, 6 pontos Petrolul otthonában, majd a zárófordulóban, saját pályán a pont nélkül sereghajtó Buzău ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük