Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ügyeskedő műkorcsolyásaink

Ügyeskedő műkorcsolyásaink Sport

A közelmúltban a Kézdivásárhelyi SE és a sepsiszentgyörgyi Királypingvinek műkorcsolyásai Brassóban bizonyították ismért tehetségüket.

Hirdetés
Hirdetés

Március 31-e és ápilis 2-a között rendezték meg Brassóban a Román Nemzeti Kupát, illetve a Corona Kupát, a műkorcsolya egyik hazai nehéz kihívását. Ezen a versenyen Háromszéket 21 versenyző képviselte különböző kategoriákban, mindannyian Petra Knežević Kolarevic edző és segédje, Hosszú Izabella tanítványai: tizenketten a KSE, míg kilencen a sepsiszentgyörgyi Királypingvinek színeiben léptek jégre. „Eredményeik az idei szezon méltó lezárásául szolgálnak, beérett az egész évi kemény munka gyümölcse” – véli Hosszú Izabella segédedző.

A lányok az alábbi eredményekkel tértek haza: chicks kategóriában a kézdivásárhelyi Nagy-Rozsnyai Lotti két első helyen végzett, cubs kategoriában a sepsiszentgyörgyi Molnár Lelle Ágota 2., illetve 3. helyezést, míg Kádár Némethy Nicole 4. és 7. helyezéseket ért el a Nemzeti, illetve a Corona kupán.

Basic-novice kategóriában a megyeszékhelyi Milik Sonia 7., illetve 9., a céhes városi Czipa Kriszta 11. és 14., Szász Ingrid 14. és 17 helyezéseket ért el.

Rekreációs basic-kategóriábana a Corona kupán a sepsiszentgyörgyi George Mocanu és Szálteleki Adrien 1., György Burian Barbara Mása 2., Szebeni Janka 3., Demeter Juga Maja 4., Virág Ágota 5. helyezést ért el, míg a kézdivásárhelyi Kovács Kamilla és Pénzes Csiszár Dorka 1., Kovács Anna és Séra Dorka 3., Csiszár Anna és Madaras Nóra-Johanna 5., Bán Petra 8. Helyezést ért el.

Rekreációs advance kategóriában (Corona kupa) Fazakas Anna-Róza és Fejér Johanna is a 3. Helyen végeztek.

„A Nemzeti kupán első három helyezést elért lányok ujra bemutathatták kűrjüket a gálaműsor keretében, ami premiernek számitott versenyeiken” – hangsúlyozta a tréner. Hozzátette, köszönet illeti mindkét város önkormányzatát, amiért sportolóink mindkét városban napi szinten edzhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások