Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vakációs előadások

Vakációs előadások Kultúra

Április 14-én, pénteken 18 órától és április 15-én, szombaton 11 órától játssza a Cimborák Bábszínház a FEKETEORSZÁG (r. Vajda Zsuzsanna) címűBenedek Elekmeséje nyomán készült bábjátékot. Az előadás helyszíne a Cimborák Bábszínház stúdióterme (Szabadság tér, 1 szám), ahová szeretettel várunk minden5 év fölötti nézőt. Jegyeket foglalni, az előadással kapcsolatban érdeklődni a 0755 335400 telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehetséges.

További információk a www.facebook.com/Cimborak oldalon.

Feketeország szigete a föld gyomrában van. Olyan végtelen fekete ott minden, hogy azt elképzelni sem lehet. Az ország lakói sötétségben, félelemben, elnyomásban élnek: királyuk helyett a sárkány uralkodik, aki a világosság felé vezető kapu gyémántkulcsát is őrzi.

Gyurka, hogy szabadon és boldogan élhessen kedvesével, maga is be kell járja a fejlődés útját: el kell jutnia Feketeországba és szembe kell szállnia a sárkánnyal. Az egykori szegénylegénynek egy hangya, egy sas és egy oroszlán varázsereje segít, hiszen minden szinten helyt kell állnia: az égen, a földön és a mélységekben is.

A Cimborák Bábszínház előadását az alkotók öt éves kortól ajánlják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük