Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szerény szereplés

Szerény szereplés Sport

Péntektől szombatig Bodzavásáron zajlott az ifjúsági III-as (11–12 év) korosztályú asztaliteniszezők csapatbajnoksága, amelyen mindkét háromszéki alakulat képviseltette magát egy-egy fiú és lány csapattal.

Mind a Nagy Mózes SK, mind a Sepsi ISK pingpongozói szerény teljesítménnyel zárták a kissé megbonyolított havasalföldi megmérettetést, miután csak egyiküknek sikerült feljutni a tizenhatos főtáblára.

A kézivásárhelyi Nagy Mózes SK fiú együttese (Fekete Tamás, Handra Márk, Mátyás Tamás) egy győzelemmel és egy vereséggel a második helyen zárta alsóházi csoportját, így selejtezőt játszott a főtáblára való jutásért a Mioveni SK alakulatával. Kerekes Barnabás legényei 3–0-ra hozták a párharcot, majd a tizenhatos főtábla első körében a későbbi győztes, a Besztercei SPL I-től kaptak ki 3–0-ra.

A lányok (Canea-Kocsis Abigél, Balázs Boglárka, Bejan Boglárka) felsőházi csoportban kezdték a küzdelmet, s két elvesztett mérkőzés után további selejtezőt játszottak a főtáblára jutásért. Sajnos ezen a meccsen sem kedvezett a szerencse nekik, 3–0-ra kikaptak a Pantelimoni ASCOV I csapatától, amely egyébként ezüstérmes lett a háromnapos versenyen.

Hirdetés
Hirdetés

A megyeszékhelyi Sepsi ISK fiúcsapata (Korodi Krisztián, Korodi Dániel, Bálint Tamás) felsőházi csoportból vágott neki a viadalnak, ám három verességgel a negyedik pozícióban fejezte be a korosztályos bajnokság első szakaszát. Ennek ellenére tovább harcolhattak és a főtábláért kiírt selejtezőben a Bukaresti 1-es számú ISK csapatával találkoztak, és 3–1-es vereséget szenvedtek. A sportiskolás lányok (Dénes Anna, Raluca Isar, Bende Hanna) egy győzelmet és egy vereséget hoztak össze alsóházi csoportjukban, és számukra két mérkőzést után véget is ért a csapatviadal.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük