Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Felemás eredmények

Felemás eredmények Sport

Kiélezett párharcokat vívtak utánpótláscsapataink az U16-os lánykosárlabda-bajnokság középszakaszának 2. fordulójában. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK remekül hajrázva mindössze egy ponttal diadalmaskodott, míg a Sepsi ISK tízpontos vereséget szenvedett idegenben.

Hirdetés
Hirdetés

A Nagyszebeni ISK-t látta vendégül szombaton a Farkas Alpár irányította Nagy Mózes SK a B-csoportban. A céhes városiak nehézkesen lendültek játékba, és komoly ellenállásba ütköztek a távoli dobásokban remekelő szebeniek részéről. A kezdeti bizonytalankodást követően elkezdte a felzárkózást a hazai gárda, és alaposan megdolgozott azért, hogy a zárószakasz felénél kiegyenlítsen, majd gyenge idegzetűeknek nem ajánlott végjátékban 52–51 arányban behúzza a mérkőzést. Az NMSK pontszerzői: Kozman 20, Bara-Németh 13, Tuchilus 9, Lénárt 4, Nagy 3, Bandi 2, Marthi 1. A következő fordulóban, vasárnap az NMSK az eddig veretlen Bukaresti 4-es számú Sportiskola otthonában játszik csoportrangadót.

Az A-csoportban érdekelt Sepsi ISK Krajován lépett pályára, a sepsiszentgyörgyi lányok minden erőfeszítésük ellenére 54–44 arányban alulmaradtak, de szombaton 9.30-tól hazai környezetben szépíthetnek, a vendég Temesvár ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük